Vi mekker julestemning:)

Jeg elsker musikklinja! Det har endret livet mitt fullstendig, og jeg har fått et mye større innblikk i musikk enn før jeg startet. Nå er jeg snart ferdig, og nå er det juletid! I faget Instruksjon og Ledelse, så lager jeg og gruppen min en julekonsert. Det er sjukt gøy, utenom at jeg må være rudolf… Vi skal ha en 15 minutters konsert, som har et ganske åpent tema, høyt og lavt. Jeg var heldig med gruppa, siden jeg fikk ganske mange spennende instrumenter med på laget! Jeg fikk med meg en annen klassisk gitar, en trombone, en fiolin, en tverrfløyte og tre sangere.

 

Vi har kjente Sanger. de er:

– Santa Lucia (fordi vi skal ha konserten to dager før Luciadagen

– Det lyser i stille grender

-Rudolf er rød på nesen

– Jeg gikk meg over sjø og land

og sist men ikke minst: På låven sitter nissen

 

Vi valgte barnehagebarn som vår målgruppe, og jeg må si at det faen meg er gøy! Jeg husker godt da jeg selv gikk i barnehagen og elsker alle julesangene. Det er så morsomt når så mange forskjellige instrumenter spiller sammen, og at vi ikke minst får 10  ganger så mye julestemning enn om vi ikke hadde laget en konsert. Karaktermessig, så tror jeg at vi scorer høyt. Det har allerede blitt vist noen av de andre gruppenes konserter, og jeg må si av det vi har sett, så ligger vår høyt på rangeringslisten. Dette er et av de kulere prosjektene!

Men så er det den krevende siden da, som mer eller mindre er verdt det! Vi må øve konstant, og det blir lite fritid. Vi må dra med oss alle instrumentene våre hver dag på skolen. Det var ikke lett å ta med seg gitaren idag som det var masse snø på bakken. Jeg måtte nesten tvinge meg fremover! En annen faktor som gjør det så krevende, er at vi har vanlige skolehverdager, fra 8.15 – 15.30, for så å bare øve. Så er det rett hjem å spise deilig julemat (pinnekjøtt idag:) ) Men jeg må si at jeg blir sliten. Det er i tillegg til at jeg er forkjølet, og ikke har noe stemme igjen. Jeg har ganske vondt i halsen, men det går bra!

Håper dere fikk et lite innblikk over en “enkel” dag i følge foreldrene mine, og jeg må si tusen takk for den støtten jeg har fått på denne bloggen! Håper dere alle fortsatt har en super jul!

 

(NB: Det kommer snart litt fler innlegg med Bilder også)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg