Den nye kolleksjonen til iDeal Of Sweden!

Reklame | iDeal Of Sweden

iDeal Of Sweden er den eneste butikken med deksler jeg faktisk bruker mer enn en måned uten å syns at det blir kjedelig! Den nye kolleksjonen har sykt fint design, og min favoritt er “Vintage World” dekslet. Det finnes veldig mange typer deksler her i verden, men iDeal Of Sweden er min favoritt når det kommer til dette. De har jo den ikoniske looken med den gullstripen på baksiden! Dette dekselet har en lys vibe, som gjør det perfekt når det er vintertid, mener jeg! Jeg tror jeg nesten kommer til å se mer på baksiden av telefonen, enn på skjermen fremover haha! Men uansett, her skal du få se hva de har i kolleksjonen, og merk at det er en limited edition!

(Bildekilde: iDeal Of Sweden)

Dette var dekselet jeg fant som passet meg aller best! Jeg elsker kartet på baksiden! Jeg venter på et som kommer i posten innen imorgen 🙂

 

Så er det enda flere deksler de har! Disse var litt mer på jentenes side, men jeg elsker designet! For å si det sånn, så hadde jeg kjøpt dem enkelt om jeg var en jente haha! Om du har lyst til å ta en titt på den nye, elegante kolleksjonen, så gå til denne lenken:  

www.idealofsweden.com/?ref=bb-vrgz33 

 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg