Så du er ikke fornøyd med utseendet MITT?

 

Jeg skjønner meg ikke helt på en del folk her i verden. Jeg legger ut bilder av meg selv på Instagram og syns det er gøy. Så er det de folka som driver å kommenterer at de ikke er fornøyd med utseendet mitt. Det kan tolkes på flere måter for å si det sånn. Det at en person ikke er fornøyd med MITT utseende, aka at de syns at jeg er stygg, får være deres problem. Jeg legger merke til hver dag at det er press på utseendet, det er kanskje mer for oss som skal være “influencere” da. Folk kommenterer kvisene mine, at jeg har feite øyebryn, at jeg er lav og at jeg rett og slett bare er stygg. Dette tar jeg meg heldigvis ikke nær av, men jeg skriver dette innlegget for å få frem hvor dumt det bare blir å kommentere utseendet mitt på en respektløs og nedlatende måte. Da har du som kaller meg stygg to alternativer, enten så holder du det for deg selv, ellers trenger du ikke å se på Instagrammen min eller bilder av meg på en daglig basis.

Og det som plager meg aller mest, er at folk dømmer personligheten utifra utseendet mitt. Folk sier at jeg ser ut som en rundbrenner (Fuckboy) eller at jeg ser ut som en drittsekk eller klyse. Det er jo gøy å bli baksnakka, er det ikke det? bare på grunn av at jeg ser ut som jeg gjør. Jeg har opplevd mye møkk gjennom oppveksten min, og jeg vet hvordan jeg skal takle det, men tenk hva andre som ikke takler sånt føler, når det kommer unødvendige kommentarer om at de ikke ser bra ut, at de bruker for mye sminke, at de har masse kviser eller er bleik. Det syns jeg som sagt bare er motbydelig. Jeg brydde meg ikke om kommentarer før venninna mi (holder henne anonym for respekt) ringte meg gråtende på telefonen og sa at hun ikke orket lenger. Nå skal jeg være ærlig å si at jeg også har et glass som renner over iblant, at jeg rett og slett når et punkt der jeg bryter ut i ekstremt sinne. Ikke kommenter utseendet til folk med mindre det er positivt.

Det virker vel at jeg er sur nå, men jeg er ikke det. Prøver bare å finne en grunn til hvorfor de gjør det. får de bedre selvtillit? Syns de at det er gøy å ødelegge livet til folk? Gudameg noen folk er nesten helt for jævlige til å bli kalt mennesker. Hva tenker du om dette?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg