– DU KOMMER ALDRI TIL Å BLI NOE!

En dag, da jeg hadde sånn 300 følgere på instagram og ville drive mye med mote og bilder, så husker jeg at det eneste jeg var redd for, var at folk rundt meg skulle si at det var teit, og at jeg aldri kom til å bli noe. Det var nettopp det som skjedde. Jeg har og hadde det som passion på den tiden, og jeg syns det var en stor mulighet for meg til å oppnå et av livsmålene mine, å jobbe med det jeg elsker.

“Du leker for deilig”, “du kommer aldri til å oppnå en shit, bar innrøm at du er stygg”. Dette var noen av kommentarene jeg fikk av miljøet rundt meg. Folk fortalte meg de verste tingene, og at jeg burde “legge opp livet”. Jeg husker den motgangen, og det var helt jævlig. Der satt en 16 år gammel gutt uten selvtillit, med depresjoner og sosial angst. Jeg husker at de vennene jeg hadde, ble borte fordi det ble “kleint” å være med meg. Det var en tøff tid i livet mitt. Jeg husker også at jeg hadde en YouTube kanal, der jeg lagde videoer hver dag og ba til gud om at ingen jeg kjente skulle finne ut av den før jeg var “kjent”. Men det gjorde de. Videoene ble spilt av på lerretet i klassen, bare for å gjøre narr av meg. i starten var det en liten latter, men etterhvert så kjente jeg presset og den kalde siden ved det. Det er det man kaller motgang. Til og med foreldrene mine var imot meg, de sa også at jeg aldri kom til å bli noe via sosiale medier.

 

– Les videre under bildet

BqfM-4XAuy2

 

MEN, Instagrammen min begynte å vokse, som det kanskje var fortjent, siden jeg hadde lagt inn alt arbeidet mitt i det og jeg ga så mye for det. Plutselig var jeg på 800, og deretter 1000. Jeg husker at jeg var en stolt 17 åring med 1000 følgere. Jeg følte meg så bra, men det jeg lot merke til rundt meg, var at folk begynte å skjønne at jeg ville komme meg noen vei med det, så det var ikke like mye motgang. Deretter var det 2000 følgere og jeg husker jeg fikk min første sponsor. folk begynte å snu seg mot meg å tenke at jeg gjorde det bra. etterhvert som tiden gikk, var jeg plutselig på 5000. Jeg fikk flere sponsorer og det var mange som begynte å “sleike ræv”. de var vennlige mot meg, men baksnakka meg, men en ting som visst bør bli sagt, er at jeg kom meg opp, hevet hodet og ble noe som ikke var kleint lenger. 5000 følgere er ikke mange, men det får de som prøvde å knuse deg, til å forstå at de ikke klarte det! nå har jeg 6500, som ikke er mange, men det er motivasjonen min til å fortsette!

Budskapet mitt er at du skal gi blanke f i hva folk rundt deg sier og tenker om deg. IKKE la dem påvirke deg, fordi innerst inne, så er du en bra person som skal klare det om du har viljen til det!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg