Tips til hvordan du kan få tak i sponsorer!

 

1. Følg selskaper du ønsker å bli sponset av!

Når du skal prøve å få deg en sponsor, er det lurt å se hvem de du vil bli sponset av følger, eller sponser. Sjekk feeden deres og se om det er folk med ca like mange følgere eller likes som deg blir sponset av de! ikke for å ødelegge dagen din, men om de bare sponser folk med 100.000 følgere og opp, så skal det mye til for at de velger deg fremfor andre.

 

2. Følg hashtaggen deres

Som regel har hvert brand som jobber med influencere en hashtagg der de som blir sponsa legger inn en hashtagg, for eksempel #KidsBrandStore, men også folk som ikke er sponset også gjør. Dette burde du gjøre, for da er det mye større sjans at de oppdager deg og sender deg en mail.

 

3. Ha e-post i bioen

Hvert brand som ser etter nye folk å sponse, prøver som regel å gjøre det på en lettvint måte, sørg for at de finner kontaktinfo så enkelt som mulig for at de ikke bare dropper deg. 

 

4. Ta initiativet selv

Det er ikke alltid brands kontakter meg, men ofte jeg som kontakter dem. Finn mailen deres, eller send dem en DM, fordi brands elsker at du er opptatt av deres brand, og da vil de først og fremst oppdage deg, samtidig at de ser at du er ivrig. Jeg pleier som regel å sende mail til 2-5 brands hver helg, og du får ikke alltid et svar tilbake, men når du først får det, så er det sannsynlig at de sier ja.

 

5. IKKE gi shoutouts til mange

Dette er et av de viktigste faktorene, fordi som regel vil brands at de skal få en story shoutout. Hvis de ser at det er mange som blir fremhevet på din story, så ser de at det er mindre sannsynlig at de kommer til å bli sett der, fordi da forsvinner de i mange shoutouts som dine følgere som regel hopper over. ta dette tipset: Story er en form for produktplassering

 

6. Ikke si ja til useriøse sponsorer, det blir bare bortkastet tid

Det er mange små brands som ønsker å nå ut til influencere. noen ganger er det fristende å få et gratis deksel som du kan promotere, men sørg for at de gjør det på en profesjonell måte. Jeg har hatt to sponsorer som sendte meg melding der jeg takket ja, som to uker senere slettet instagrammen deres. De som sponser deg skal ha en viss kontroll over hva de gjør.

 

7. Husk at brands kommuniserer med brands, så gjør ditt aller beste for at de blir fornøyde

Når brands har brukt deg, så vil andre brands fort få vite om det. Det er fordi brands snakker med hverandre om hvem de sponser, og du vil så klart at de skal gi positive rykter om deg. Gjør du det veldig dårlig, så kan det hende at det blir vanskelig å få flere med det første

 

Håper du lærte noe av dette! kommenter om du har noen spørsmål 🙂 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg