Juleshoot

Siden julen endelig er her, så er det på tide med en shoot dedikert for denne høytiden. Jeg og fotografen stakk ut på byen en lørdag kveld for å ta masse bilder av meg i vinteroutfits. Vi fant mange steder som var fine, eksempel på dette er Jul i Vinterland. det var veldig mange ting vi kunne bruke i bildene våre. 

BqsE7j9gn3j

 

Dagen startet som vanlig og vi visste ikke hvordan resultatet skulle bli, men når du har en veldig flink fotograf med på slep, kan man ikke forvente noe annet enn et supert resultat. Jeg tok med en hel bag full av klær, så jeg kunne poste fler ting på rad på Instagram, uten at det skulle se rart ut. Jeg tok med en parka og en kåpe som markerte vinterstemningen, og så klart noen sponset klær fra KidsBrandStore, en NASA jakke fra urban, og en kåpe fra Zara.

BqxO2ahAum7

 

Vi hadde et problem når det kom til denne årstiden, nemlig dagslyset. Når det er lørdag og fri fra skole, er det lett og sove lenge. problemet med dette er at det blir mørkt i 4 tiden, så god tid hadde vi ikke. vi hadde omtrent to timer fra vi startet, til det var mørkt. Det var litt stressende, og vi kom oss videre fra jernbanetorget, og opp mot Jul i Vinterland ved Nasjonaltheateret, opp mot vika kino og andre steder som ikke er så lett å vite om.

Bq47m4cA22Z

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg